Utseendet av Nike Mercurial Vapor XII 360 Elite AG-PRO

Posted by admin 26/06/2018 0 Comment(s)

Nike Mercurial fotbollsskor mördare familj av produkter, placera traditionella urringade överdel och inte med den höga topp super toppen av lanseringen och besvärliga, men har ett stort antal trogna fans. Detta är oskiljaktigt tack vare sin snabbhet och goda prestanda. Det som är viktigt är att det också närmar sig människorna när det gäller pris. Den nya Nike Mercury Vapor XII 360 Elite har också en stor uppgradering när det gäller "hårdvara", vilket kraftigt minskar klyftan mellan toppnivån och toppnivån. Även om det ser ut och släpptes förra året Flyknit Ultra gör ingen skillnad, men som en ny 360-graders övre struktur, dela yttersula Dessa konfigurationer fortfarande integreras i Mercurial Vapor XII 360 Elite, konfigurerad så att den har en utmärkt prestanda och topp. Som en av de nyaste medlemmarna i Assassin-familjen är den extremt strömlinjeformade designen av skohuset fortfarande bevarad, och den övergripande känslan är mycket smal och behaglig för ögat. Den omdesignade Swoosh-logotypen ger också en mycket snabb visuell effekt, vilket återspeglar sin huvudförsäljningspunkt.

 


Nike Mercurial Vapor XII är lika Flyknit tyg foder, men Nike på grundval av detta, återigen med en 360-graders design för att omtolka den, som förbättrats avsevärt sitt paket och duktilitet, tjockleken på det material som i sig är måttlig, inte mjuk Toughness skor. Pinstripes horisontella arrangemang är fortfarande bevarat i ansiktet och utsprången är inte så höga men har bra friktion. Och annorlunda innan vi införde den något över toppen, under samma premiss har en full rundad tå, det inte sticker ut för mycket framåt, hela uppåtvända bågen fortfarande vid normala dimensioner, tån på foten Kompatibilitet hör till den övre mitten. ACC kommer att vara på när invävd i flätade vamp fodrade överdelar definitivt en av höjdpunkterna i denna nya generation mördare, övergav borsten före beläggnings direkt på den övre praxis, i själva materialet, vilket gör hela vamp Strukturen är mycket bra, så att täckningen av smältfilmens yta också minskat i varierande grad under andra hälften av övre delen. Vid första anblicken är lågt skuren version av kragen som en visuell känsla som efter high-top cut, på grundval av detta, fortfarande behåller ett litet handtag krage framför ovanstående kan ses i ord ånga 360 Detta är också en differentieringspunkt mellan olika nivåer. Hälsans sida kan fortfarande se det nya mediet ordet LOGO, den här svarta teckensidan är fäst med ett lager av magisk ljusfilm, process och visuella effekter är överlägsna. Följt av foder är mycket ungefär som en super topp par, använder den samma punch syntetisk mocka material, komfort och låsning av .

 

AG-PRO skyddas yttersula är definitivt en hel del människor, en hjärtsjukdom, i avsaknad av formella Innan vi började oroade vi också huruvida separationen var konstruerad för att kastreras på AG-PRO, men det visade sig att våra farhågor var överflödiga. Foten spikar upp till ca 1,1 cm, häl spikar upp till ca 1,27 centimeter, sådana höjder även andra märken kan inte matcha dubbar AG, som också har blivit en viktig anledning avvisades av de flesta. Jämfört med FG, på båda sidor om framfoten spikar AG-PRO ersatt smidighet och bättre spik ihålig kon, har fortfarande kvar mitt i en V-formad spik börjar, naturligtvis, många av dem att ockupera en absolut fördel, spikar Olika grader av förstärkningsåtgärder kan ses runt basen. Fördelen med detta är att den har en större fästyta till mänskligt gräs, vilket resulterar i mer stabilt stöd. En annan punkt att notera är att de främre sidorna av handleds AG-PRO inte se det krökta spåret FG version, så i fallet av samma material, är förvisso överlägsen den främre FG handflatan och böjning fjädring verkningsgrad För AG-PRO. Jämfört med FG-versionen ersatte hälspigarna alla de ursprungliga V-formade naglarna i två koniska naglar. Detta synsätt är också en stabil kompromiss. Jämfört med orthliten i den tidigare generationen mördare ersattes insolesen med en styvare skummad EVA, vilket minskade komforten. JP 275 innersula netto längd 27cm och mätresultaten överensstämmer också over the top, men försök visar resultaten skor storlek i sig är normal. Detta beror på den omjusterade skotypen och utsträckbarheten av den övre. Mitt på baksidan av innersulan kan man fortfarande se den svarta kudden, och linjerna ovan är ansvariga för beslaget på insolesmönstret, vilket fungerar som en fast, antihaltig. Enda är lika wt storlekar Mercurial Vapor JP 275 XII 360 Elite AG-PRO faktiskt väger mer än några gram Mercurial Superfly VI 360 Elite FG, båda strukturer under liknande omständigheter, den yttre änden av AG-PRO Det är verkligen mer "vikt".