Ny Fotbollsskor Nike Hypervenom Phantom III FG

Posted by admin 23/06/2017 0 Comment(s)

 

För Hypervenom är 2016 faktiskt ganska pinsamt, Neymar framför hem för att göra gift talesman betydande kommersiella värdet av denna förlust, är det viktigaste den andra generationen av beröring på den övre olyckliga lett till att många människor Tucao. Även Nike snabbt utbyte för honungskaka NIKESKIN, men Nike Hypervenom Phantom-serien är svårt att reproducera ära den första generationen. 2017, med den nya strategisk ledning och Nike Feng III frisättning av läkemedel verkade läkemedel Feng att inleda en låg chans att bottna, då hur det beter sig? Eller med den verkliga prestandan talar för det!

 

Real i början av året har varit bekymrad över nyheten om en ny generation av läkemedel front, även om forumet har haft ett par po AG, men mitt hjärta är fortfarande villiga att, ah, eftersom Nike Hypervenom Phantom III FG yttersula är en ny design innan, för entusiastiska tidiga användare av mig har en stor attraktion, äntligen fick vad de ville ha, i utbyte mot FG version.

 

Under de senaste åren, varumärken är "avslappnad" i skorna utseende och färg design, har blivit standard high-top skor flaggskepp varumärken som färgen är ännu mer ohämmad. Nike Hypervenom Phantom III börjar färg används i Yuanyang träffade färg, men en kombination av två färger i en hel del människor verkar vi har blivit små människor kan inte acceptera, ursprungligen Tja orange ljusfördelning, som är helt jordbruks heavy metal Rock by skjutfält för barn.

 

Jag läste också om det i forumet, till synes helt acceptera och uppskatta färgen på människor verkar verkligen inte, få människor att känna sig okej, knappt kunna acceptera, de flesta människor är Tucao färgmatchning, jag hör från acceptabel slag. Men måste säga (detta beteende inte är en stark färg tvättas) för att bära denna sko för att köra upp, då han drog lite vind, en hög grad av erkännande för dem domstol "poet" är inte bara typ av göra det denna färg? Nike skor stickning princip ansluter sig till egenskaperna hos det, uttryckte det ganska ansträngande, våga hårt kragen drog höga skor, försök att dra i sidled, ska eleverna inte dra hårt för att nämna, att det inte skulle passa in i en slow'll bära den igen.

 

Först är att Nike Hypervenom Phantom III och jag började placera sina psykologiska förväntningar på den. Placeringen av Nike Nike Hypervenom Phantom III är grön Terminator, också från synvinkel talesman lineup grunden anfallare up front. Nike fotbollsskor i den aktuella serien av dem, Nike Hypervenom Phantom III positionering och mördare har liten överlappning, så i början av mitt hjärta för Nike Hypervenom Phantom III är fortfarande ganska meningsskiljaktigheter på grund av den höga graden av assimilering är redan hög hjälp och leta den stil du vill, sedan helt enkelt köpa en mördare också, Varför i helvete betalar för drogerna fram? Tillsammans med gift II framför mig kan inte låta bli kraschade på nästa generation kommer att ha högre förväntningar om Nike Hypervenom Phantom III inte längre att tvinga, då den mogna marknaden tidigare ockuperade verkligen umgås.

 

Det finns ränder på kragen på platsen är tydligt känner att det är tjock, jämfört med den tidigare som kommer att vara mer skyddande av en eller två procent. I slutsatsen befintliga principer, så jag lägger skorna på fötterna inne funktionella områden stod i fokus för uppmärksamheten.