Köp rabatt Adidas Nemeziz Messi 17 + 360Agility

Posted by admin 20/10/2017 0 Comment(s)

 

Med Messi som bär Argentina i 2018 Ryska VM, Messi igen till världen för att bevisa sin ledarposition i landslaget. För att uttrycka respekten för Messi introducerade Adidas också en ny färg av Messi-exklusiva Adidas Nemeziz Messi 17 + 360Agility, vilket kan vara så långt Messi exklusiva serier av de bästa att se versionen.

Måste medge att många människor har varit tveksamma om en sådan dag före Argentina kan få möjlighet att delta i VM. Men huvudmomentet Argentina och Messi, han använde ett dominerande hattrick till sin egen makt för den blå och vita armén in i Ryska VM.

 

Den nya lanseringen av detta par Adidas Nemeziz Messi 17 + 360Agility är den senaste "Pyro Storm" flammestorlekvarianterna. Den kombinerar en vitvit ren övre, som gick med i kontrast av de svarta Messi-ordena, vilket återspeglar den exklusiva fotbollsklänningen. Orange tre-bar officiell flamma storm serien i huvudfärgen.

 

Det är värt att notera att denna lansering av den nya Adidas Fotbollsskor Nemeziz Messi-färgen fortfarande täcker alla nivåer i alla storlekar, samtliga toppmodiga skor introduceras också för motsvarande version av ungdomar. Messi är världens miljon ungdomar idol, och nu kan du köpa för sina barn Messi med stövlarna, så att ditt barn som Messi leker!