Hitta Ny Nike Mercurial Superfly V FG Fotbollsskor

Posted by admin 31/05/2017 0 Comment(s)

 

Helt ny generation av Mercurial Superfly förra veckan, förutom utseendet, vad kan vi förstå teknik? Idag är en titt på Nike alla utformade för att få stora hur man säger?

 

"Den nya Mercurial gjort betydande framsteg i Assassin kommer att lämna avtryck i historien lekfullt Mercurial ny generation av lättare, mer motståndskraftig, så att dina fötter med stöd av vetenskap och teknik under alla förhållanden att upprätthålla en hög .." - Jeongwoo Lee, Nike fotbolldesign.

 

Om vi ​​använder ett ord för att bilda mördare, måste det byggas för hastighet. För två år sedan, Nike Mercurial hastighet erfarenhet till en ny nivå, medan förra veckans lanseringen av den nya Mercurial Superfly V i sin tur släpper spelarens hastighet potential. Den här gången Nike under det övergripande konceptet, varje designelement fotbollsskor riktar sig ett mål: hastighet!

 

"Den nya Nike Mercurial Superfly designfilosofi är att utmana antaganden om hastigheten på vetenskap och design i kombination med skapandet av de snabbaste fotbollsskor", säger Jeongwoo Lee. "Detta par skor är utformad som en helhet är det en fullständig och riktig systemet för höghastighetståg, användningen av allt material som bildar en dominoeffekt för att säkerställa en väl fungerande skorna."

 

Nike Mercurial Superfly V FG designen ny ergonomisk yttersula har blivit den viktigaste faktorn för att uppnå målen för designteamet. Den nya yttersula i full överensstämmelse med de naturliga konturer av foten, eliminerar plantar sådan struktur de problem som fanns tidigare, så att dina fötter kan röra sig med skorna i stället för konflikt. "Fysisk terapeut som arbetar med oss ​​att tro att denna design på ett effektivt sätt kan minska onödig stress på foten, men också kan minska onödiga glidfötter i skor för att uppnå hög hastighet rörelse energi maximering." Förutom den mänskliga kroppen engineering fot mönster, kan ett nytt lager struktur yttersula 40% viktförlust än kolfiber innan yttersulan.

 


En annan viktig punkt hastighetsökning kan verka avvikande, det är bromsarna! "Kan självförtroende är nyckeln till att göra den bästa användningen av nödstopps hastighet. Om du är osäker på om eller inte spelaren han kan stoppa snabbt, då han kommer att sakta ner i förväg för att förbereda, precis som vi brukar köra bil."


Den nya Mercurial Superfly bromssystemet designen genom de olika testerna, även användningen av virtuell design laget finita element tester analys, som noggrant representerar vilken typ av form och fördelning av nitar hastighet typ spelare bäst lämpad för vetenskapliga data. Dessa data kommer att vara den sista att få Nike bästa spelare för autentisering på planen. "Nike Mercurial Superfly V FG formad knap är densamma, men fördelningen av olika inriktningar, orientering hälen för bromsning, och framfoten är att börja i framfoten området knap inte förekommer innan vi delade också skor spikar, det gör spelarna känner betydligt annorlunda. "


Naturligtvis är Nike Mercurial Superfly V FG vamp också en viktig del av designkoncept. Den här gången Flyknit sko design tar hänsyn till samspelet mellan skor överdelar i hög hastighet dribbling med bollen. Dessutom grundar sig på vetenskapliga uppgifter, för att producera en 3D-modell som kallas Nike Flyknit "Speed ​​Rib", och ger de resulterande friktions skor.