Djupgående Analys Nike Tiempo Legend VI Fotbollsskor

Posted by admin 25/05/2017 0 Comment(s)

 

Nike fotbollsskor i historien, "Legend" är en envis serie, den har en speciell typ av envisa under de senaste 20 åren har Nike Tiempo varit synonymt med bästa läder fotbollsskor. Den nya Tiempo Legend 6 följa denna tradition, medan innovativ teknik för att skapa den bästa bollen känsla.


Förr i tiden, vår uppfattning om dem, läder fotbollsskor har alltid varit vägen till bilen linje sys till läderdelar fasta, Nike Tiempo Legend VI är detta landmärke initiativ inbyggd i elnätet cytoskelettet. Skor ytan blir mer integrerat, inbyggd i ingrepp skelett fortfarande skapa en utbuktning i det övre spåret effekt. Skor utanför för att se den ikoniska Nike Swoosh, på det hela taget har fortfarande en mycket stark enhet bland rang utseende.


Topp modeller Nike Tiempo Legend VI på den övre materialet fortsätter den fina traditionen av sin föregångare, den känsliga kvalitet känguru läder läder alltid fånga ett stort antal kontrollhjärtan. Inbyggda gitter för att undvika stor känsla av närvaro i den övre körfält av endast två dubbelsträngade V-format spår. Detta säkerställer sömlös mjuk övre struktur, övergavs efter hopsyende överdelar, och minskar också risken för vattengenomträngning i marken längs den övre suturen och därigenom undvika härdning av vilket kan leda till lädret.

Nike fotbollsskor Legacy II toppvyer med hjälp av beröring och finess mjuka kalv känguru läder är inte förlorat, kan samma ses inbyggd i den övre gitter material. Legenden i den högsta nivån på sex TF Mysitc, Nike Tiempo Legend VI som toppnivå TF, Mysitc används också för att mjuka upp den övre vaden, med ingen inbyggd gitter Spara.