Den nya evoSPEED 17 serie fotbollsskor

Posted by admin 14/07/2017 0 Comment(s)

 

 

16 december lanserade PUMA en ny serie av fotbollsskor evoSPEED 17, den nya PUMA evoSPEED 17.SL-S med fet kombination av fluorescerande gult och grönt gecko debut. De nya stövlar kommer att bäras av Gelieziman, Royce och andra aktörer.

Den nya evoSPEED 17 serie fotbollsskor ansluter sig till hastigheten på PUMA genfamiljen, fortfarande följa designkoncept av det förflutna, snabbhet och skicklighet. Övre uppgraderingar material blir Nissan super fiber, vilket gör den nya PUMA evoSPEED 17.SL-S är mjuk och bekväm att bära dem, känner bollen bättre. SpeedFrame struktur övre laserskurna optimerar skor skor, och att effektivt kunna stödja spelaren snabb paus och vända. För att uppnå optimal bär känsla och extra stöd roll, skorna har en enkel, men effektiv extern wrap cup vid hälen. Mer stöd kommer från skor yttersula, SpeedTrack ryggraden kan effektivt Ping Heng stabilitet och flexibilitet framfoten i mitten av foten, för att maximera hastigheten och skicklighet. Dubbyttersula lätta nylonstapelvara och kniv kombinationen är koniska spikar, ger stabilitet åt spelarna grepp.

På tal nya stövlar, spelade för Atletico Madrid Gelieziman sade :. "Bära nya evoSPEED 17.SL-S på planen jag är väldigt glad, fet färg jag tror att det skulle vara eftertraktad unga spelare och nu har vi ligan är på väg in i andra halvan, och det finns en hel del hårt kamp, ​​men också på väg in Champions League knockout, jag kommer att bära nya stövlar i utbildning på ett mer aktivt, att komma med bästa prestanda på planen låta laget få segern. "