Bästa varumärkeskvalitet online Nike Mercurial Vapor XII PRO Fotbollskor

Posted by admin 26/09/2018 0 Comment(s)

Som världens nummer ett sport har fotboll många fans runt om i världen. Och för att spela en bättre fotbollsnivå på planen, är en professionell fotbollssko viktigt. Nike fotbollskor har alltid blivit älskad av fans, och lanserade också många serier och stilar, här är några rekommenderade för alla.

Den första: nike Vapor12 elite fg
Nike ånga 12 elit fg övre vävda med användning Flyknit fluga, lättare och luftpermeabilitet; i kombination med den "struktur 360 'är låst till vristen tyg, bundna welt paket, hela yttersulan hälen låsning till en, så att hela Dubbelskorens prestanda är mycket bra, och det kan bättre komplettera de tekniska rörelserna och utöva sin egen hastighetsfördel.

 

 

Eftersom "360-strukturen" också gör skonsålen snyggare i yttersålet, vilket förbättrar förmågan att starta och accelerera kraftigt. Yttersula har en separat design och används med pilspikarna för att ge spelarna mer enastående hastighet och röra prestanda.

Andra stycket: nike steam 12 elite njr ag-pro
Nike Vapor 12 elit NJR ag-pro är avsedd för Nike Neymar infördes topp stövlar, stickade tyger med användning Flyknit övre utrustad med en 360-graders-teknik, ta med mer komfort, prestanda passa foten. Övre har en upphöjd remsa med fin textur som ger bollen en bättre prestanda.
Och denna sneaker använder också ACC-teknik, med all-weather-prestanda. Tidigare sula AG-PRO använder en ihålig konisk palm naglar, förbättra smidighet, mitten är "V" formade spikar, börja bättre.

Den tredje stycket: nike damp 12 pro njr ag-pro
2018 Nike Mercurial Vapor XII PRO FG Fotbollsstovlar apelsin Sko kropp med populära design kan formbarhet justeras enligt fots, överdelar med hjälp av mikro-vävda teknik, inte bara för att minska vikten på skor, men också passa foten. Tillsammans med ACC-tekniken kan spelarna bibehålla sin prestanda även vid regniga väderförhållanden.

nike Vapor 12 pro NJR ag-Pro AG yttersula med spik med en "people" formad design för att öka hastigheten på startprestanda och yttersula eller använda podular blocket dämpning teknik kan väl lindra fotstrycket.

 

Fjärde: nike vaporx 12 academy tf
Nike vaporx 12 Academy tf vamp Nike Skin-teknik, med flexibilitet och hållbarhet av förpackningen; övre bollen friktionsdelar också lagt viss frans projektion, en bättre känsla av bollen, men också för att styra av kulan bättre.
Runt handflatan yttersula design med hjälp segmenterad, varvid förfots- "människor" formade lyfta spetsen och övergången start, med variabel kapacitet; bakre sektionen är "ett" typ cleat, för att förbättra flera stopp stöd och effekt.

Femte: nike vaporx 12 pro tf
Tyget panelen med den övre och den nedre monterings integration strumpor hjälp, för att säkerställa andningsförmåga och komfort, men också ger överlägsen slit skifte, med tå mönsterskydd och kant HyperScreen 3D-teknik, och mer Bra för spelare att ge en solid passform och extraordinär touchupplevelse på domstolen.
Nike vaporx 12 pro tf TF trasiga naglar används yttersula och framfot med ett "V" formade spikar, förbättrad grepp vid start, efter handflatan är "a" formade spikar utformade för att tillåta spelare i driften Ge stabilitet i förändringsriktningen.