Adidas släppt Nemeziz 17.1 svart och vit färg

Posted by admin 07/06/2017 0 Comment(s)

 

Även om det inte finns några aktuella driver Laces Adidas flaggskepps skor, men kan inte ignoreras det är fortfarande en skosnöre måste uppmärksamma saker. Nemeziz 17.1 och super toppmodellerna har högsta Nemeziz 17+ 360 Agility som yttersulan, men delar är relativt traditionell spets design. Baserat på tidigare erfarenheter, kommer vi att fortsätta att välja Messi själv med skosnören Adidas Nemeziz 17.1.

 

Som den viktigaste energi Adidas och spotlights är inriktade på ultra-top Nemeziz 17+ 360 Agility, även om det är dyrt för toppen, är Nemeziz också lite underexponerad. Men vi kan inte förneka att ockuperade Nemeziz 17,1 marknadsandel, eftersom inte alla gillar designen utan skosnören, är Messi annat tydligt exempel.

 

Baserat på den ultra top Nemeziz 17+ 360 Agility samma designkoncept, fortsätter 17.1 detta utmärkta stamtavla, med agility är känd, och dess ultra-top spets fria delar samma teknik. Den största skillnaden mellan dem båda är omvandlingen av den ikoniska AgilityBandage rem design och bära en spets design.

 

Nemeziz som ett nytt kapitel Adidas fotbollsskor har officiellt träffa dig, och kommer att arbeta med ACE och X består av Adidas fotbollsskor tre stora. Nemeziz designen nyckel 17.1 fortfarande inspirerad av processen bandage lindade runt ankeln, ankeln inslaget och dess stöd spelare ökad stabilitet och smidighet för att hjälpa på ett ögonblick kan göra en förändring för att vända ljus och känslig.

 

TorsionFrame yttersula lätt struktur, TorsionRibs dynamisk support. De nya AgilityKnit 2,0 tyg överdelar ger mjuk känsla och lätt att bära erfarenhet. Kort sagt, adidas Nemeziz 17,1 17+ lika förenklad version av serien. Den spanska kungens cupfinalen, kommer att läggas på Nemeziz 17,1 Macy spelade för Barcelona den här säsongen är inte lyckas, blev kungens Cup sina mål måste ära, jag önskar Messi och Barcelona lycka till!