ACE 17.3 Primemesh AG röd färg Värdering

Posted by admin 12/07/2017 0 Comment(s)

Hur tiden gör flyga ah blink of an eye 2016 kommer snart att bli det förflutna. I år Adidas kan inte sysslolös, dess flaggskepp pass kontroll över ACE-serien kan beskrivas som berömmelse, på grund av ACE 16+ PureControl huvud gimmick utan skosnören, skorna blev bäst av året utmanare. Även 2016 har inte helt vänt artiklar barn, men Adidas har inte vänta igenom denna våg av Red Alert-serien, Dongfeng serie till en ny generation av ACE skjuts in i rampljuset.
I själva verket, enligt konvention, borde vi prata med dig om den översta nivån eller super toppmodeller, men inte att uttrycka frustration kraft tillåter ACE 17,3 AG fånga ett huvud, den här gången helt enkelt ACE serie den första uppsättningen till den.

 

Vi börjar subjektivt kanske tror att stor skillnad mellan den statiska delen av prat, det forum genom ououer några ultra-top sneakers, men det betyder inte tala för alla, trots allt, de flesta människor köper skor budget är begränsad, så ACE 17,3 denna nivå för de flesta konsumenter, är detta definitivt en mer jordnära alternativ. ACE 17 serie färgutgångs att komma ikapp med Red Alert, färgen väljs Adidas Predator fotbollsskor Falcons klassiska röda inslag, spela känslomässiga kort förutfattade meningar. Men med det sagt, denna färg är verkligen mycket engagerande. ACE 17,3 också nu utrustade för att hjälpa till i den varma tyg krage, så att erfarenheter kan ändå ha nära till den faktiska Kängor, samma sak med viss vägledning.

Så när det gäller att ACE 17.3 Primemesh AG, måste du tala om är det yttermaterial frågan, som är i fokus för vår oro.
Adidas officiella beskrivningen är den övre ström mainstream marknaden användning av vad som kallas sko stickad Primemesh banmaterial, det kan också ses av figuren, liksom de flesta av de övre. Men vi tror inte att det räknade stickat material i strikt mening, om denna definition är Primeknit, Flykint liksom standard evoKNIT dessa ord.


Men Primemesh eller maximum ger en mycket Qiang Lie känsla av paketet, men prestanda i det övre paketet, elasticitet, formbarhet var vänlig nog att ha en hög nivåskillnader, är det oundvikligt. Eftersom det är AG version, så lätt att bära på tån del såg vi fortfarande en cirkel av matt beläggning, och vi kan se att tån är ganska lång, finns plats nog. Inre hälpartiet nära rött syntetiskt övre material, också skrivas ut med logo ACE-serien. Tre barer ovanför den yttre kroppen av skon fästflikar har också en liten partikel friktion, kontrollen i slutet, i linje med den gångsreglerpositionerings ACE flöde. Krage och tunga tillhör en stor elastiskt tyg panel, men denna tunga Adidas snörning system design eller har håligheter, inte helt förhindra främmande föremål från att komma in i skon facket. Kragen är placerad mellan skorna och den höga toppen görs låg för att hjälpa bra elastiskt tyg, en hög grad av komfort på foten, men också mycket lätt att avklinga, problemet är inte lika dynamisk som Nike krage. Men skötare problemet är att det inte kan vara så hög som skor och fotled krage passform, finns det fortfarande ett gap mellan kragen och fotleder, vilket ger gummipartiklar möjlighet. Hälkopp använder ett inbyggt skydd, mitt i en röd duk, med toppen utgjorde fliken Adidas Logo, främst avklinga tid att överväga.

 

I själva verket så tidigt som Adidas att främja FG / AG spikes när det finns rykten om att tryckningen av Adidas AG att avbryta den rena, men på grund av människor inte tål inhemska gräs partiets protest, så det rena Adidas AG har behållit detta också vunnit en massa människor ett gott intryck, trots allt, än barn AG Nike flaggskepp åtta starka multi-AG-PRO lämplighet. Kan ses från formen på dubben, den ursprungliga triangeln Adidas knap i knapen koniska, och är kopplade till varandra mellan varje cleat, inte bara det, utan också tydligt ses att basen av tappen fetstil i en cirkel, för att förbättra den totala livslängden hos spetsen. Och Nike och den gamla delen av AG-R jämfört med Adidas AG har använt fasta spikar, även på bekostnad av en viss vikt, men på slitstyrkan hos en mycket högre.